Gravid med nr 2

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade men nu kan jag skriva öppet om min graviditet vilket är kul då jag skrev öppet om min graviditet med Loke oxå. Roligt o jämföra.


Jag tyckte det var jobbigt o va gravid med Loke men det är ingenting i jämförelse med denna. Har varit sjukskriven i princip sen jag blev gravid o kommer nog få fortsätt va det. Men den största anledningen till det är för att mitt blodsocker som diabetiker ska ligga helt perfekt. O det är jättesvårt. Men med hjälp av sjukskrivningen kan jag lägga mkt mer tid o jobb på detta än vad jag kunnat annars.

Så just nu försöker jag bara hålla ihop mig själv så gott det går o ta hand om min familj. Resten som städ, trädgård o dylikt det får liksom tas när jag har energi o det är inte ofta jag har det. O min sambo jobbar heltid o så har vi en liten spelevink som vi prioriterar tiden på istället.

Så är inte gräset klippt o högar med tvätt så försök o ha förståelse att det är så här just nu. Inte för att folk ska bry sig ändå men sånt här stressar mig. 

Så nu kommer jag förhoppningsvis komma igång med bloggandet igen 😊👍


0 kommentarer