Torka snor

Veckan har varit fullspäckad av o torka snor, trösta o torka snor. Hela familjen är tokförkylda. O jag är förkyld för andra gången på rad, ja om det räkna att den förra gick över för det hann den knappt. Sonen är totalt olycklig över sin hosta o orkeslöshet. Och jag låter som en gammal kråka. Sambon snarkar som ett sågverk när han är förkyld. Så den här veckan har inte varit kul alls..


Men nu är det helg o vi har chans o vila upp oss. För min del har det även varit sportlov denna vecka så jag passade på o ta lite semesterdagar. Men hoppade in lite idag o jobbade på fritids o jag har verkligen verkligen saknat mitt jobb efter föräldraledighet o sportlov. Jag längtar till måndag då jag får börja jobba på riktigt igen o kämpa tillsammans med Mina elever. De är så beundransvärda som kämpar lite mer än vad andra skolelever gör. Så är det ju faktiskt. När man har oturen o ha det lite svårare i skolan än andra. 

Nu ska jag sova tidigt en fredagkväll. Så natti! 


1 kommentar

Förkyld

Det har verkligen varit en skitskitskitasjobbig vecka o den har gått sååååå långsam. För jag har varit sjuk o haft lokes inskolning hela veckan. Dock positivt de sista dagarna då Loke var själv på dagis o jag kunde passa på o vila i flera timmar. Har gått som en zombie hela veckan. Jag avskyr verkligen att va sjuk. 


Så tråkigt. Lämnat Loke på dagis. Sovit. Hämtat Loke på dagis. Satt igång 6an o kollat på Simpsons medan Loke håller igång o leker o jag ligger i soffan. Sambon kommer hem. Försöker pilla i mig nåt ätbart. Loke nattas. Jag sover hostar o snörvlar. Så har min vecka varit.

Nu mår jag lite bättre iaf. O hoppas det försvinner helt efter helgen.

Sorry för ett gnällinlägg 😱😫

0 kommentarer

Anti dagis

Dricker "farmorchoklad" o tittar på falling skies. (Farmorchoklad är varm chokladdryck vi drack hos farmor när vi var små). Denna vecka är jag föräldraledig från skolan då min snutt skolas in på dagis. Jag gillar det inte alls. Jag är så anti dagis.

Varför?

Av ingen vettig anledning alls! Jag vill bara ha min son hemma hos mig för alltid o ingen annanstans. Jag är en mor som älskar sin son mest av allt i hela världen o vill skydda han från allting utifrån. Men jag vet att det inte fungerar så o att jag måste släppa han lite nu så han får kompisar o den stimuli han behöver. O så han får lära sig det sociala samspelet. O få gå i en gullig stjärngossestrut på lucian ihop med andra små pluttar 😊

Och han verkar gilla dagis. Loke är en så social o framåt i sin personlighet så dagis blir inga problem för honom. Han fällde inte en enda liten tår när jag gick. Han vinkade hejdå till mig. Lilla sötis. 

O när jag hämtade honom vinkade han hejdå till fröken o vilade gott hemma. Imorgon ska han va på dagis hela dagen. Mitt hjärt kommer brista. Inte min bebis! 

Men jag är ändå glad att mina o sambos tider funkar så bra så Loke inte behöver va så länge på dagis o kan va ledig mitt i veckan. Min snutt.

0 kommentarer