Onsdag!

Ni vet att jag älskar onsdagar! Även om tandvärken gör sig påmind o alla andra gravidkrämpor. Men nu är vi inne i vecka 34! En vecka närmre! Det firade vi med lite fika på maxi :) 


Annars har vi bara gjort en massa måsten idag. Hämtat paket, varit på Apoteket, hos barnmorskan o skickat brev o betalat räkningar. Men det är skönt när det är gjort.

Natten har däremot varit väldigt bra. Sov mkt skönare i soffan så det får bli soffläge inatt oxå.

Annars är jag rätt så grinig ikväll för tandvärken. Jag är livrädd för tandläkaren. O jag har en massa sjukhustider bokade (så är det när man är diabetiker). O ska behöva gå till tandläkaren oxå. Ska ringa imorgon. Det kommer göra ont o tandläkaren kommer bara att skälla på mig för att jag inte skött tandhygienen. Jag har helt enkelt inte orkat nu när jag är gravid. Deppig o trött. O så klöks jag varje gång jag kör in tandborsten i munnen. Men men det är väl bara till o ta emot utskällningen. O det onda :( 

Allt gick bra hos barnmorskan. O denna gången sa hon "om vi inte ses innan så önskar jag er lycka till" o det kändes så bra o höra det. Det närmar sig :) sambon tror bebisen kommer tidigare precis som Loke. Jag hoppas det.. snart kan jag få va mig själv igen!!! 


0 kommentarer

Sova? Vad är det?

Skriv inläggstext 

Här är min plan att jag ska sova inatt. Denna natten som varit har varit ett helvete med tandvärk foglossning o ryggont. Ja jag vet att jag pratade så bra om sömntabletten jag tog häromnatten. Okej jag sov jätteskönt, ångesten försvann o jag vaknade harmonisk. Men bara två timmar efteråt var jag helt utmattad hela dagen så då bestämde jag mig för att det inte var värt o ta den.


Så igår provade jag ny metod. Lägga mig sömnig o dricka massa varmt te. Alvedon brus innan jag la mig. Funkade fram till klockan tre. Sen var det kört. Vid fem var jag uppe med lågt blodsocker o drack vatten o åt banan o nånstans där vaknade även Loke. Han vaknade nog av knarrandet från grindarna tyvärr. Så sen låg han o tjabbade till klockan sex o sen var det bara till o gå upp. Allt som jag hade planerat idag fick jag omboka. Legat hela dagen i soffan med tandvärk (får skylla mig själv för har inte skött tänderna som man ska), foglossning o ryggont, halsbränna o ja spyor med. Men soffan var skön.

Så inatt provar jag o sova i soffan. Nu ska jag sutta på kall isglass o titta på en unge i minuten.

Tjo hej!

0 kommentarer

Godmorgon

Två nätter i rad har jag drömt mardrömmar o ångest innan läggdags inför förlossningen. Rädd för att dö under förlossningen. Rädd för att vattnet ska gå.


Men inatt drömde jag ingenting. Jag valde att ta en sömntablett igårkväll (som läkaren godkänt att jag får ta när jag är gravid, använd annars i vanliga fall till gravida vid illamående). O jag ångrar inte att jag tog den. 

För loke vaknade kl 7 idag o jag var lugn o harmonisk på morgonen efter en god natts sömn. Loke studsar i sängen när jag kommer in. Jag bär ner han o hans kläder som jag plockade med igår som han kan få på sig nu. Vi går in i tvättstugan för o hitta nåt slappt o ha på sig för det var kallt på morgonen. Loke började trycka in leksaker o rena kläder i tvättmaskinen o jag tänkte ja varför inte. Jag plockar tålmodigt bort det han stoppat in o ger han smutskläder istället han kan trycka in. Sen sätter vi igång maskinen. Loke blir stolt. O tittar förundrat på tvättmaskinen när den börjar snurra.

Jag kokar kaffe o Loke inspekterar dammsugaren som Benny hade framme igår o låt va kvar ute så Loke kunde "fobitränas" lite då han är livrädd för dammsugaren. I vanliga fall har vi robotdammsugare som han tycker är rolig men ibland åker den stora dammsugaren fram.

Vi har fortfarande en harmonisk morgon. Byggt lite tågbana. Kollat på morgonnyheterna. Druckit en kopp halvljummen kaffe. 

Har jag inte haft en god natts sömn utan bara fullspäckad med mardrömmar då är jag inte människa på morgonen. Bara trött sur o allt är bara jobbigt.

Så nej jag ångrar inte att jag tog lergigan som det så fint heter. Det skadar ingen. O ger mig o Loke en harmonisk morgon.

Igår satte Benny ihop spjälsängen o jag packade bebisens Skötväska med lite grejer hen behöver på bb. Idag tvättas det. För vi ska packa min väska o lokes övernattningaväska så är allt färdigt tills det är dags o då kanske jag kan sova ännu bättre. Utan lergigan.


1 kommentar