Jag kan inte lura mitt hjärta.

Allt jag gör. Varje steg jag tar. Det gör jag för min egen skull För att jag ska må bra. Det är mitt mål i livet. Att jag ska må bra och trivas med mitt liv. Känna att jag har ett syfte med mitt liv. Se över allt som tillhör min vardag. Och strukturera om den. Det är inte värt att leva ett liv där man gör saker som bara får en och må dåligt. Så jag blickar över mitt liv. Vad kan jag förändra? Vad kan jag göra bättre? Vad vill jag åstadkomma? Vad är min dröm?
 
Med varje steg jag tar, så tar jag mig framåt, till dit jag vill. Loke sporrar mig. För jag vill vara hans förebild, jag vill uppfostra honom till att leva ett liv som han trivs och mår bra med, att det är viktigast. För det är viktigast för mig. Att han lever ett liv där hans vardag är trivsam och fungerar för honom.
0 kommentarer

Godmorgon måndag

Godmorgon måndag. En piggare mamma vaknade idag. För igår fyllde jag på med bara positiv energi. Mkt te o mkt målande. Sista babysimmet var igår med o då fick vi hoppa i plurret alla tre vilket var supermysigt. O på kvällen kollade vi på en skräckfilm (dont breathe) riktigt bra. Och när kvällen/natten tog mot sitt slut funderade jag över tio positiva över dagen som varit. Lite som att sammanfatta dagen, sammanfatta tankarna innan man sluter ögonen.

Idag blir det att hjälpa sambon med en tenta han ska ha snart. O sedan öppna förskolan med loke. Det är vad denna dag har o erbjuda dess. Men än har inte dagen startat. Sörplar i mig lite kaffe o slötittar på morgonnyheterna först medan loke leker med sina klossar.

0 kommentarer

Gör om gör rätt

Gör om gör rätt. Tänk om. Hur var det nu man gjorde. Hur fyller jag på min energi bank med positiv energi? Vad var det jag tyckte var roligt? Jo blogga var ju roligt. Och måla. Då börjar jag där.

Jag är tröttare än tröttast just nu. Kroppen säger emot med varenda muskel. Är jag ska träna eller bara ta en promenad så är det extra tungt just nu. Och jag förstod inte varför. Jag sover ju hela nätterna nu. Min lille parvel sover hela nätterna sen länge tillbaka. Jag får sömn. Är det nåt som jag gör när jag kan så är det o sova. Men det kanske inte är det som gör mig trött? Det är den där enegibanken som behöver fyllas på insåg jag sen. Den där banken jag o terapeuten pratade om. Som hon målade så fint på tavlan åt mig. Som en bank med pengar. Allt kostar energi. O just nu har jag bara fyllt banken med städ tvätt disk sjukhusbesök o tusentals negativa tankar om mig själv.

Så därför bloggar jag. Och målar. Och dricker te. Idag tänker jag bara ignorera all städ som blänger på mig o ta hand om mig själv ♡ o min lille parvel förstås ♡

0 kommentarer