Fågelungen..

Jag är tillbaka på ruta 1 igen. Och jag vet inte va som hänt. Varför blev det så här igen? Vad hände egentligen? Som en slags åter.. ja vad heter det.. som nyktra alkoholister kan få åter.. nånting.. man börjar dricka igen helt enkelt.

Jag tappar ord. Hjärtat bultar snabbt. Har lätt till gråten. Har lätt att ta åt mig. Mantrat "allt är mitt fel". Och jag känner mig ensam. O knäpp i huvet. Är det bara jag som är knäpp i huvet? 

Ska kontakta min terapeut igen. Men hjälper det? Jag ska ju klara mig själv nu. Som en liten fågelunge som ska lära sig o flyga. Jag faller handlöst ner på marken. Jag kanske bara behöver en repetition. En påminnelse. Så jag kan börja flyga igen.

För jag minns inte hur jag gjorde när jag provade mina vingar. Är det så att den här ångesten kommer att komma o gå livet ut? Är det så att när man en gång fallit så kan har man lättare o falla igen? 

0 kommentarer

Ångest

Nu är du här igen. Du som börjar på å och slutar på ngest. Fan va jag hatar dig. Du bara förstör för mig. Du förstör mig. Låt mig leva mitt liv istället. Med lugn o harmoni. Schas med dig ditt jävla as! Fan ta dig! Försvinn ifrån min kropp! Du äter upp mig! 

Hur var det nu man gjorde? Göra saker man mår bra av? Kreativ vila? Men flyr jag ifrån min ångest då? Istället för o ta tag i den. Hur var det nu igen.. tankarna bara snurrar.

Går igenom tankefällorna. Inte tänka svart o vitt. Vad är det värsta som kan hända. Vad är det bästa som kan hända. Nej jag fattar ingenting. Därför jag har min blogg. Skriver sorterar o räcker mig ut för att inte känna mig ensam i detta.

0 kommentarer

Inspirationen flödar.

Vill bara meddela att jag lever. Men min inspiration går till annat just nu än till o skriva. Mkt pyssel i hemmet. En del projekt på gång. Jag målar. Och jag ska sy. Och jag lagar ny mat. Jag gör olika sorters pureer till loke. O plockar blommor o handlar ljus o loppisprylar. 

Jag drömmer o fantiserar. Vill ta ett steg framåt. Men vet inte vilken riktning jag ska gå. Ska jag gå vänster höger eller rakt fram?

Jag gör roliga ljud för o få höra min sons ljuvliga skratt. Vi tittar på morgonnyheterna o gosar i soffan. Vi är bästa vänner jag o loke. Vi äter frukost o lunch ihop. O vi åker på små utflykter tillsammans.

Så ja min tid går till annat. Jag hoppas eran midsommar har varit bra. Det har min varit. Med vänner nypotatis o ja till o med sill. Jag har lärt mig hur man ska äta den av experten 😉 

0 kommentarer