Doften av citronte.

Sitter utomhus. I skuggan. Under äppelträdet. Känner doften av citronte. Babyvakten är igång o väntar på o slå larm när lokes vilostund är över. Jag känner tacksamhet. Tacksamhet över o ha skor på fötterna. Tak över huvudet. O mat på bordet. Fick denna insikt idag efter o följa en på instagram som bor i Afghanistan o följer hur folket gräver ner lik efter lik.

O så det här med o berömma. Jag berömmer mig själv idag för att jag är en sån bra mamma som sätter loke först o vill det allra bästa till honom. Jag skulle kunna offra allt för honom.

0 kommentarer

Att älska mig själv.

Loke ligger i sin säng o pillar på sin uggla. Jag ligger i jämte o andas in kvällsluften. Mkt tankar har dykt upp idag. Mkt har jag lärt mig idag. Jag ska sluta vara elak mot mig själv. Jag ska sluta kalla mig själv för elaka saker. Jag ska börja våga göra mer saker. Om jag slutar vara elak mot mig själv så kommer jag våga göra mer saker. O jag kommer sluta lyssna på andra. Jag har små mål framför mig just nu med träning. Fixar jag dem små målen så kommer mitt självförtroende att öka sakta men säkert. Tror jag. Jag ska börja träna på att älska mig själv. För det gör jag inte. Jag älskar min familj o mina vänner. Men jag älskar inte mig själv.

Hur ska jag lyckas med det då?
Kanske genom att börja berömma mig själv varje dag. Från och med idag.

Idag berömmer jag mig själv för att jag var ute o gick 6 km. Det är bra jobbat av mig! Och jag berömmer mig själv för att.. nä det här va svårt.. det får räcka så. God kväll!

0 kommentarer

Tecken på stress

Ont i käkarna. Huvudvärk. Spänd i kroppen. O ett ständigt pip i öronen. Ser det som ett tecken på stress igen. Sen får vi se vad vårdcentralen säger imorgon. Men det får mig att tänka om. De senaste veckorna har varit en inre stress för mig.
Nu är det bara prio mot mig själv o min familj. Idag har jag cyklat 7,5 km o en promenad på cirka 1 km. Ett varmt bad. En vila med avslappningsmusik. Ni blir det en kopp te.
Stöket får va kvar. Ni som kommer o hälsar på får bara ta det som det är. Annars är ni inte välkomna helt enkelt. Jag måste tänka på mig själv.
Snart åker vi iväg hela familjen på semester till släktingar o det ska bli riktigt skönt o få komma hemifrån. Det behöver vi ♡

0 kommentarer