Skräpdag

Har en sån där skräpdag. Vill bara gå o lägga mig o vakna till en ny dag 😫 

Så 10 positiva denna skräpiga dag.

1. Myst en massa med Loke
2. Myst med sambon
3. Haft energi till o plocka undan lite
4. Sambon o jag har bara slappat framför tvserien private practice.
5. Det är nu spikat vem som blir fadder till Loke
6. Har en fin ny tavla på väggen
7. Fina tulpaner på bordet som jag fått av fina vänner
8. Ska ta en varm dusch
9. Ska ta en liten vila 
10. Har goda nötter som jag ska njuta av sen 

Det var svårt o komma på nåt just idag. Skräpdag. Men man måste försöka se det positiva ändå. Gnälldag... men jag har det jävligt bra ändå.

0 kommentarer

Grisar i simhallen

Simmade för första gången på länge idag o det var riktigt skönt.. Eller var det det?

När det är avslappningssim o folk simmar runt som en flock förvirrade kor o vet inte vart de ska ta vägen. När de simmar på en, emot en, brer ut sig o tonåringar som skvätter på varandra.. mjorå i 40 min simmade jag av ren ilska.. o nämnde högt att det står faktiskt en skylt som visar att alla ska svänga hööööger när man kommer till änden.. ryker ur öronen på mig när jag simmar. De sista 20 min fick jag chans o simma på en egen sträcka.

Syrran o jag stannar till vid kanten o jag säger "ser du han som gör de där övningarna vid kanten? Har han svårt o bajsa eller? Så gör jag med Loke när han behöver skita!". Vi flinar o killen råkade nog höra mig för han blängde på mig. Sen började den andra killen kråla o ser ut som en kråka som håller på o drunkna. Syrran säger "jag ska visa hur man krålar" o simmar snyggt förbi. 👍

Nej vi är inte alls bittra o fulla med fördomar i simhallen ;) Omklädningsrummet är ju för övrigt äckligt. Människor är fan värre än grisar! Skitiga  trosor ligger på golvet, en kärring står o fönar muffen o inne på bastun har det förekommit att folk filar sina äckliga fötter. 

Men.. det är skönt när man kommer hem. Helt gosig o avslappnad i hela kroppen o ser fram emot nästa gång 😊
0 kommentarer

Småbarnslivet

Småsaker man inser när man har kommit två månader in i småbarnslivet: 

☆ Vart fan tar alla nappar vägen?! De försvinner mystiskt. Spårlöst. Misstänker en mystisk portal i huset. Ja ni vet som i filmen thor. När tjejen letar efter honom o hittar en portal som hon hamnar i o hamnar i nåt mystiskt där hon får nåt rött skumt i sig som en mörkeralv vill ha för o bli den mäktigaste. Där hamnar Lokes nappar!

☆ Strumporna däremot. De hamnar inte i den mystiska portalen. De hamnar på golvet, i sängen, i soffan. Överallt. De har missuppfattat det här med den mystiska portalen.

☆ Sångerna man sjunger o som man bara kan lite grann av även om man har hört dem hundra tusentals gånger när man var liten. Och det låter illa när man sjunger. "Blinka lilla stjärna där hum hum blä blä så stor jag är!". (Alla kan blinka lilla stjärna, det var bara ett exempel).

☆ Vaggande, gungande o gumpandet! Tillslut är man så inkörd i det så man upptäcker sig själv sitta o vagga utan bebis i famnen eller vagga vagnen utan nån bebis i den. 

☆ Zombietröttheten. När man går ner mitt i natten i ren rutin för o värma flaskan. När man öppnar mikron finns där ingen flaska o sambon matar han redan. 😫

☆ Man blir pedantisk med kläderna. (Kanske bara gäller mig). Tycker sambon inte alls kan matcha Lokes kläder. "Hur i helvete tänkte han nu?". Ja de måste ju matcha. Men jag låter det va där. Huvudsaken är att han har kläder på sig.

☆ "man ska passa på o sova när bebisen sover". Jag tänker så varje gång Loke sover men automatisk kommer tanken "nu kan jag passa på o läsa o spela tvspel eller ta tvätten" o sen är jag totalt slut redan klockan 20.00. 😒 

Men det är härligt spännande o roligt. Jag älskar det 😊
0 kommentarer