Gullegulldag.

 
Tittar igenom gamla bilder och blir helt nostalgisk.
Tänk att det har gått fem ja snart sex år ihop med denna karl.
Så mycket vi har fått uppleva tillsammans på både gott och ont.
Så många nya vänner jag har fått som började med Benny.
Så många roliga fester jag har fått uppleva.
Så många halloween jag har fått fira.
 
Så många drömmar vi har haft och har tillsammans.
Så många drömmar vi har lyckats uppfylla tillsammans.
Så många tårar och skratt vi har delat tillsammans.
Så många nätter med skratt, sånger och repliker från disney vi har roat oss med.
 
Så många nätter med filmmaraton och tv-serier vi har strecktittat på.
Så många söndagar vi har legat i soffan i mjukisar och ätit ostbollar öppnade från gårdagen.
Så många kvällar vi bara har hållt om varandra.
 
Så mycket smärta vi har stöttat oss varandra igenom. 
Så mycket sorg vi har stöttat varandra igenom.
Så mycket utveckling vi har puschat varandra till och göra.
Så mycket vi har lärt och lär os av varandra.
 
Så mycket fantasier vi har pratat om.
Så mycket filosoferande om rymden vi har gått igenom.
 
Så begeistrade vi blev av örnen på Gran Canaria.
 
Fy fan va jag älskar dig.
 
Idag står vi här. Med en liten Loke. Och ett hus. Och en massa erfarenheter rikare. 
Starkare tillsammans än någonsin.
 
Jag är så jäkla glad över att vi fortfarande kan prata djupa diskussioner om zombieinvasioner och liv på andra planeter. 
Att vi fortfaranda kan stötta varandra igenom allt vi går igenom.
Att just du håller min hand vid svåra situationer.
 
Jag är så jäkla glad över att vi fortfarande kan skratta tills vi kiknar nästan dagligen.
Att vi är så noga med pussen när vi ska säga hejdå.
Att vi ger komplimanger.
Att vi fortfarande har samma humor.
 
Jag är så jäkla glad över att Loke fick just oss som föräldrar.
Att vi kan ge han samma humor.
Samma diskussioner.
Samma skratt.
Samma komplimanger.
 
Ja idag är en sån där gullegulldag då man går på rosa moln.
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Annars

 
Bilden symboliserar vart jag siktar mig på just nu. Jag kämpar mig fram. Vill vara nöjd med mig själv igen. På alla plan. Både kroppsmässigt och psykiskt välbefinnande. Och jag ska banne mig dit igen.
 
Nej jag har inte gått bort. Jag har varit/är sjuk. Infektion i kroppen som inte vill släppa och den driver till något vansinne. Det är tråkigt. Speciellt när jag vill komma igång med träningen. Jag har både vårruset och tjejmilen som mål och jag måste börja träna nu. Men så länge jag har min infektion i kroppen är det bättre att jag tar det lugnt. 
 
En annan anledningen till mitt frånvarande är att jag inte kunnat blogga via mobilen. Jag hoppas blogg.se kan hjälpa mig snart med det.
 
Annars går jag här hemma. Speglar mig i mina nya kläder. Hade stort behov av kläder då jag hade hål i varje plagg sen graviditeten. Fick med mig en helt ny garderob hem från ullared. 
 
Annars läser jag spännande böcker. Miss peregrines hem för besynnerliga barn är utläst och jag ska genast till bibblan imorgon och låna nästa bok.
 
Annars spelar jag krigsspel och hearthstone på mobilen.
 
Annars sitter jag och sörplar kaffe och drömmer mig bort över min framtid. Vad jag ska göra. Nånting drastiskt behövs förändras i mitt liv.
 
Annars tuggar jag i mig penicillin och far till vårdcentralen fram och tillbaka och lägger om ett sår på benet.
 
Annars vyssjar och kramar jag loke och pussar på hans panna och luktar på hans nackhår.
 
Jag kommer tillbaka.
0 kommentarer

Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag är en såndär högtid som jag alltid brukar försvara. Och jag älskar den. Jag brukar bli hysterisk. Alla ska få en massa kääärlek o allt handlar om kärlek o jag älskar o gå i vår lilla stad o se alla ungdomar gå med en ros eller en nalle i handen o allt är så gulligt. Jag är på rosa moln. Jag är som kirsten Cohen i o.c som skjuter armorpilar på sin familj. Vilket jag med garanterat kommer o göra i framtiden o Benny o Loke kommer bli vansinniga på mig. Denna helgen var jag dock en lightversion av mig själv. Och firade den egentligen med mig själv. Köpte rosor som jag pyntade på bordet. Och kollade på Bridges over madison county vilket är en av tidernas bästa kärleksfilm med meryl streep o clintan. 

Sambon kom hem med fina rosor till mig vilket gör en själv alltid lite extra varm 😊 Loke sov i min famn med ett tjockt täcke på o vaknade genomsvettig men nöjd över o få ha varit hos mamma o sovit. När Loke somnade gjorde jag lchf-mousse med mintchoklad 😋 Som vi trycker i oss. Sen somnade jag tidigt.

Men så kommer de här dumma kommentarerna som jag bara blir sååå trött på! Varenda år. Samma visa!

1. Det är bara till för affääärerna o tjäääna pengaar.. Säger en dryg jävel ;) Ja och? Klart affärerna tjänar en massa pengar. Men julafton då? O påskafton? O halloween? O semledagen? Säkerligen är det nån av de här dryyyyga som yttrar sig den här kommentaren o älskar julafton eller egentligen inte men de skulle säkerligen må dåligt om den inte fanns. Speciellt den dagen de får egna barn. O speciellt när de inser att de inte får några julklappar 😉

2. Man kan ge kärlek alla andra dagar oxå om året! Ja visst kan man det! Och grattis till dig som gör det! Du är en helt underbar människa! Men det finns oxå de som inte gör det. Och den här dagen påminner oss om de personer vi älskar ♡

3. Men men men.. jag har ju ingen pojkvän!! 😢 säger den naiva jäveln 😆 Och?! Du har väl en familj som du älskar? Eller en kär vän? Räknas inte dem? Alla hjärtans dag handlar inte om att man ska gå på en romantisk dejt med sin partner o har man inte det ja då ska man stanna hemma sura o lipa o äta glass istället. När jag var singel på alla hjärtans dag spenderade jag den med en bästa vän o bakade kakor till mina föräldrar. (Jag vet en kär själ som jag inte umgås med längre, men hon vet hur hårt jag tog alla hjärtans dag förr, eller båda två gjorde det 😊 ) 

Så sluta tänk alla hjärtans dag som en dag för affärerna o för de lyckliga paren. Det är för dig. O för de du älskar. Punkt!
0 kommentarer