Ut o festa? Neeeeej jag sitter hellre hemma framför tvn med dregel på mitt linne.

Smuttar på ett glas vin. Lyssnar på reggae. Färgning i håret. Försöker komma i feststämning. För det var värst vilken hemmafis man blivit som mammaledig. Det är så skönt o va hemma. Har varit taggad länge för o gå ut med tjejerna ikväll. Och idag vaknade jag upp och bara "nääääää det är så skönt o va hemma, mysa med loke, sen när han somnat kan man spela lite dataspel eller kolla på originals i sina mjukisar". Måste ju duscha. O vad ska man ha på sig? Varenda klädesplagg innehåller en drägelfläck. Och jag känner mig inte partysnygg för fem öre. Bara svettig. Och hål i mjukisarna. Och en liten spya på linnet.
 
Men samtidigt vet jag att jag behöver komma ut. Det är så jäkla nyttigt för mig. Får svira om i nåt snyggt. Sminka mig. Färga håret. Komma ut o träffa folk. Bli salongsberusad. Och bli högljudd o råka bekänna sina pinsamma hemlisar som man dagen efter tänker men oh my god sa jag verkligen det! :O Jo det behövs.
 
Och är jag en dålig mamma som går ut o festar? NÄJ! En mamma behöver komma ut o roa sig. Och en pappa behöver egentid med sin son. Så jag har inget dåligt samvete alls. Så ni hysteriska mammor kan sänka ner öronen igen o hålla era tankar för er själva ;D
 
Med dem orden bjuder jag på en gammal bild på mig. Metaltown för typ 100 år sen.
 
 
0 kommentarer

Loppismorsan.Har jag sagt att jag älskar loppis?? 😍 ska snart bege mig ut igen. Fått nys om ett skepp som ska finnas. Har alltid vilja ha ett skepp. Ja ni vet ett sånt där fint skepp med trådar o grejer. Hoppas det finns kvar! Annars hittar jag säkert lite tjusiga plagg till Loke eller gamla historietidningar eller illustrerad vetenskap 😚 Tips till er mammor o pappor. Erikshjälpen har väldigt fina barnkläder för 19 kr plagget. Men det gäller o va snabb o roffa åt sig 😉

Just hela idén med loppisen älskar jag. Oftast går pengarna till nånting bra. O prylarna återbrukas vilket är ett stort plus för miljön. O är man trött på dem sen kan man bara lämna tillbaka dem till nåt loppis igen. O det är billigt 👍 O vill man få tag i gamla fina saker så kan man oftast hitta dem där. Om man gillar den sortens inredning förstås. För mig är det gynnsamt som gillar kartor, jordglober, gamla böcker o skepp som inredning 😊 En dröm hade varit o ha en jordglob som man kan ha glas o sprit i ni vet 😆 Men de är ju svindyra o få tag på. Har bara hittat på Annas kuriosa o det var dyrt där med. En liten för en tusenlapp. Men en vacker dag ska jag ha en sån. 

Sen är det bara kul o gå o titta o bli inspirerad. Loppis är mitt nöje. Ett nyttigt nöje 😊

Alla har sett game of thrones första avsnittet för säsongen. Men inte jag 😡 Vi sparar den till onsdag så vi har nåt o se fram emot 😀 O på söndag börjar penny dreadfull igen 😍 Mkt o se fram emot 😊

Puss hej!
0 kommentarer

Ni är beundransvärda

Idag är jag på sprudlande humör. Kan va att jag fick en ordentlig sovmorgon eller att jag åt pannkakor till frukost. Jag kan lätt ställa mig vid ett fönsterbräde nu, luta mig ut o sjunga med en ljuvlig stämma o alla fåglar o söta rådjur rävar o ekorrar skulle komma o delta i min glada sång. Risken hade dock varit större att en granne hade kastat ilskna blickar på mig o en ilsken katt skulle attackerat mig. 

Läste ett blogginlägg av Simon sköld. Ja ni vet han som deltog i lets dance, tillsammans med Camilla läckberg o utövar mma. Nej? Okej han med snygg rumpa? Okej ja då vet ni vem jag menar ;)

Han skrev om hur jobbigt det är o ha barn. Att pappor säger till han att det är underbart men att det inte är det. Först tänkte jag jäkla idiot vad hade du väntat dig men sen kom han till slutklämmen som jag oxå tänkt många gånger.

Vi har det så jäkla bekvämt här hemma. Benny pluggar o är just nu passande hemma mkt o gör sitt examinationsarbete. Vilket innebär mkt tid framför datorn böcker möten med handledare o sin grupp. MEN han kan rycka in med Loke. O på nätterna kan vi dela upp matningen.

Vad Simon sköld ville med sin slutkläm var att förmedla till de pappor som jobbar 7-17 varje dag att jag ge sina kvinnor den största buketten man kan hitta. Dessa kvinnor som har den fantastiska gåvan o kunna amma. O ammar 24/7, tar varje matning, alla nätter, alla blöjbyten, ja allt. O kanske får en paus för en dusch på kvällen eller få chans o pumpa brösten så man kan lämna bebisen med sin far några timmar när pappan kommer hem. 

Och jag har tänkt så mkt på det. Ni är beundransvärda. Det är tufft. Jag gnäller inte. Jag har det bra. Vi har det bra. Vi kan dela upp matningarna. Benny får mkt egentid med sin son som många andra pappor missar. Även om Benny inte är tillgänglig 24/7 så tar han en paus från skrivandet ibland o gullar med sin son. 

Och ja, jag är faktiskt glad nu i efterhand att jag inte kan amma. Oops, sa jag det högt?! Ingen mamma ska väl våga säga så. Jo jag kämpade jävligt länge med amningen o satt med den jäkla maskinen dag ut o dag in o kände mig som en jävla ko med två spenar. Men nu i efterhand vet jag att jag hade mått fruktansvärt psykiskt dåligt o ha en unge helt beroende av mina tuttar. Men jag beundrar er som kan det. Verkligen ♡

Så nej ni förtjänar mer än en stor bukett. Ni förtjänar en utomlandsresa med massage god mat o drinkar i minst fyra veckor! Puss på er!

0 kommentarer