Min bucket list

Benny jag har kommit på en till sak jag vill göra innan jag dör.. det är så viktigt! 
Okej?
Jag vill åka till irland! Räcker med en weekend. Vill höra irländska live, gå på en pub o dricka stop o se en katedral! 
Okej :)

Varje gång jag kommer på nåt jag vill lägga till på min bucket list så måste jag berätta det för sambon så han oxå vet o kan påminna mig. För alla har väl en bucket list? Inte?! Snälla ni, ni måste ha en bucket list! Skriv ner alla era drömmar, stora som små! Vad vill ni uppleva innan ni dör? Vad är era mål o drömmar?
Det kan va helt orimliga mål men de ska ändå skrivas ner. De kanske inte uppfylls.. men de finns där. De hjälper dig o lära känna dig själv, vem du är o vad du drömmer om. Det är så viktigt med drömmar. 
Min bucketlist är inte så lång men den finns nerskriven. Några har jag prickat av. Eller rättare sagt två snart tre. Gå ner i vikt, skjuta pilbåge o få barn. 
När jag blev sjukskriven stöttade sambon mig o följde med mig o sköt pilbåge, jag hade inte vågat gå själv. Och visst, det är ingen stor grej. Men för mig var det det. Jag ville testa o skjuta pilbåge. Och känna känslan. Det var kul. Och jag gjorde det. Men ingen hobby för mig tyvärr. Men jag har testat det o nu vet jag.
Gått ner i vikt, lyckades gå ner över 10 kilo så det kallar jag gå ner i vikt. Och bara tack vare mig själv. Grymt stolt över det. Och jag ska fortsätta efter förlossning o allt har lugnat sig.
Få barn, ja det var knappt så jag trodde det var möjligt. Men här är jag idag. Med en bebis i magen. En månad kvar ♡
Så vad står mer på min lista än o åka till irland? Några kan jag avslöja:
Skriva en bok
Gifta mig
Lära mig salsa
Åka hundsläde 

Så skriv ner era drömmar. Gör det idag!
0 kommentarer