Min bucket list

Benny jag har kommit på en till sak jag vill göra innan jag dör.. det är så viktigt! 
Okej?
Jag vill åka till irland! Räcker med en weekend. Vill höra irländska live, gå på en pub o dricka stop o se en katedral! 
Okej :)

Varje gång jag kommer på nåt jag vill lägga till på min bucket list så måste jag berätta det för sambon så han oxå vet o kan påminna mig. För alla har väl en bucket list? Inte?! Snälla ni, ni måste ha en bucket list! Skriv ner alla era drömmar, stora som små! Vad vill ni uppleva innan ni dör? Vad är era mål o drömmar?
Det kan va helt orimliga mål men de ska ändå skrivas ner. De kanske inte uppfylls.. men de finns där. De hjälper dig o lära känna dig själv, vem du är o vad du drömmer om. Det är så viktigt med drömmar. 
Min bucketlist är inte så lång men den finns nerskriven. Några har jag prickat av. Eller rättare sagt två snart tre. Gå ner i vikt, skjuta pilbåge o få barn. 
När jag blev sjukskriven stöttade sambon mig o följde med mig o sköt pilbåge, jag hade inte vågat gå själv. Och visst, det är ingen stor grej. Men för mig var det det. Jag ville testa o skjuta pilbåge. Och känna känslan. Det var kul. Och jag gjorde det. Men ingen hobby för mig tyvärr. Men jag har testat det o nu vet jag.
Gått ner i vikt, lyckades gå ner över 10 kilo så det kallar jag gå ner i vikt. Och bara tack vare mig själv. Grymt stolt över det. Och jag ska fortsätta efter förlossning o allt har lugnat sig.
Få barn, ja det var knappt så jag trodde det var möjligt. Men här är jag idag. Med en bebis i magen. En månad kvar ♡
Så vad står mer på min lista än o åka till irland? Några kan jag avslöja:
Skriva en bok
Gifta mig
Lära mig salsa
Åka hundsläde 

Så skriv ner era drömmar. Gör det idag!
0 kommentarer

Happy halloween! 👻🎃

Den här veckan har bara varit min. Behövde tid för mig själv o en jäkla massa vila. Det enda sociala jag haft är sambon o hundar som jag passat. Passar mig perfekt. Bara en massa mys i soffan, filmer o va tysta o ändå njuta av sällskapet. Körde själv till växjö till min diabetessjuksköterska o det var så skönt o sitta själv i bilen, köra o sitta i mina egna tankar. Ta en lugn fika på cafeterian helt för mig själv. Brukar oftast ha sällskap till växjö. Men just denna veckan behövde jag va själv.
Förmiddagen spenderades med o mysa o dra oss länge i sängen jag o sambon. Sjöng för bebisen i magen. Petade på magen. Och drömde om hur bebisen ser ut, vem hen kommer bli osv. Riktigt mysigt. Vi längtar efter dig ♡ 
Halloween är min absoluta älsklingshelg men det har inte blivit alls mkt pynt i år. Har varit alldeles för trött för det. Men jag ser fram emot nästa år så vi har en liten som vi kan spöka ut till ett gulligt monster 😙 Halloween är våran tradition. Vi har familjemiddag här varje halloween då hela familjen spökar ut sig. O i framtiden ser jag fler barn här som springer omkring o busar o är utklädda 😊 O familjemys förstås. Kolla på nån spöklig film o äta halloweengodis efter bus eller godis rundan. Längtar tills vi blir tre i familjen ♡
Har åtminstone fått ut en pumpa som jag dock ej skärt men den står där.. sambon var bitter över en 80 krs pumpa som ändå bara ska stå o ruttna haha. Och ett litet spöke hänger där oxå.
Denna helgen är ju inte bara till för halloween utan för de vi älskar som har gått bort. Så tänd ett ljus o tänk på de som ej finns längre men som har berikat våra liv med vackra minnen ♡ Det ska jag. Kram!
0 kommentarer

Stopp!

Sen min sjukskrivning så finns det vissa saker jag inte klarar av just nu. Dels för min stress o ångest men oxå för min graviditet. Och det är all fika. Jag blir så stressad av all fika jag bokar in med vänner. Och all fika jag borde boka men som jag aldrig klarar av. För att jag är för trött helt enkelt. Jag får dåligt samvete o blir stressad o känner att jag måste fika med vännerna för att det inte har blivit av. Och då blir helt plötsligt fikaträffarna ett måste. Och då blir det pannkaka av allting. Jag glömmer, jag är för trött o orkeslös o vill egentligen bara va hemma o vila. Så när nån frågar mig om fika o jag säger att jag är trött så får man ta det. För så här är det just nu. Jag är trött. Jag träffar några få vänner just nu o det är precis vad jag klarar av. Jag klarar inte av o ha för många runtomkring mig just nu. Det blir för mkt o för ångestfyllt. Och skulle ni välja bort mig som vän så gör det. Jag kan inte ändra mitt humör, hur jag mår eller hur jag känner. Jag är sån här just nu. Acceptera eller välj bort mig. Jag har mig själv o ta hand om i första hand o inte gå på en massa fika för att lätta mitt dåliga samvete. Och jag accepterar er om ni väljer bort mig för hur kul är det o tjata på fika o man aldrig svarar o aldrig kan. Förstår fullt ut. Likadant med parmiddagar. De kan oxå stressa mig. Har sagt till sambon nu att de par vi träffar idag de träffar vi. Men inga mer. Det är stopp. För det blir för mkt för mig. Man måste lära sig o säga stopp. Så jag säger stopp! 
Avslutar detta inlägg med dessa bilder en vän tog på mig. Perfekta bilder. Jag är stor o vacker. O bilderna är tagna där jag har mina underbara barndomsminnen. Kan säga att jag var helt slut efter denna dag men helt nöjd o det är minnen för livet. 
0 kommentarer