Ta vilopauser

Dagen har varit lagom bra. Fått undan det jag hade bestämt mig för och göra idag med lite pauser emellan som terapeuten uppmanar mig till att göra ;) Ringde till både chefen och lönekontoret angående försäkringskassan, ett problem som inte var ett problem. Men ändå var jag uppstressad efteråt. Brukar annars köra på allt som ska göras på en gång och sen vila. Men jag lyssnade på min kropp och tog en lång vilopaus. Men nu är jag nöjd med min åstadkomma. Nu ska jag nog slå på en disneyfilm och kränga i mig köttfärsåsen sambon har gjort (den är gudomlig!) och så glasnudlar till, mumsilibaba! 
0 kommentarer

På mina axlar

Jag föreställer mig att dalai lama sitter på min vänstra axel o robert aschberg på min högra. Dalai lama guidar mig i mina tankar och robban tuffar till mig. Det är dem personerna jag behöver på mina axlar just nu. Vilka personer skulle ni behöva?
Idag kommer bli en fantastisk dag det känner jag på mig! Vädret ser ut o bli fint, jag är uppe i tid, ska ta tag i saker som jag inte behöver oroa mig för i onödan, och vara med de jag älskar!
0 kommentarer

Robban ♡

Robert aschberg... ni måste ju bara erkänna att han är king of all kings som jag o sambon brukar säga ;) Hade jag fått önska mig vad jag vill just idag så hade jag önskat o få bo ihop med robert. Hade kännt mig tryggast av alla. Han hade fått sköta alla mina telefonsamtal, lönesamtal ja allt där man behöver lite pondus. Ingen klarar av roberts dömande ögon. Ska alltid ha bilden av robert aschberg i mig när jag stöter på nåt jobbigt. Ingen hade vågat kaxa sig mot.mig om jag hade haft aschberg som roomie o bff ;) Han är bäst i stalkers o trolljägarna! Han ser dem som de är, små fega skitar som inte vågar ett skit egentligen ;) 
0 kommentarer