Snygggravid o fulgravid

Visste ni att det finns två ord som heter snygg-gravid och fulgravid? Jag vet.. jag har läst det i böcker.. o jag har hört det från mammor..
Snygggravid är man när man är smal o skitsnygg med endast en bula på magen. Ni ser dem varje dag. Antingen i stan eller i en tidning. 
Fulgravid är man om man sätter sig överallt. Man är inte bara tjock på magen utan röven låren ja överallt.
Så vem i helvete är så jävla dum i huvet o ytlig o kommit på dessa fucking jävla skitord?! För den jäveln har förstört min sömn o gett mig en fruktansvärd ångest! Den jäveln som kom på dessa ord måste vara ondskan själv som säkert fått många blivande mammor sömnlösa med gråten i halsen!! Jag vill personligen gå o yxmörda denna häxa som kommit på dessa ord, slita ut tarmarna o mosa levern på denna fruktansvärda människa! Måtte du brinna i helvetet ditt satans påfund! Jag hatar dig o du står högst upp i min hatarlista! 
Man ska inte behöva ha ångest o oroa sig för allt annat som gravid, ja alltså sånt som är vettigt o oroa sig för för att man sakteligen håller på o bli mamma o oroar sig över sitt barn o hoppas den mår väl där inne. Men nej!!! Nej nej nej!! Vi ska ha ångest över att vi blir feta oxå!! Duktiga gravida går till gymmet varje gång o gör knipövningar på pilatesbollen medans jag ligger i soffan o vill inte röra mig för då spyr jag. Men glass går bra o äta. O vitt bröd. O yoggi. Det går hur fint som helst o äta. O mitt blodsocker är rena rama drömmen just nu. Jag måste nästan äta kolhydrater för att blodsockret ska ligga perfekt istället för lågt. Men vad får jag för det?! Jo en stor fet röv, gigantiska lår o man kan tro att jag snart ska föda ur röven!! O ja dessutom blir jag kallad fulgravid oxå av tidningar o böcker!! Jag mådde skitdåligt när jag skulle gå o lägga mig. O här ligger jag nu i soffan klockan tjugo i två på natten o har ångest. Kunde inte andas innan. Frågade sambon om fönstret verkligen var öppet. Fick ingen luft. Nu vet jag att jag har en till ångestförknippande grej o det är maten. Men det kan jag blogga om en annan gång. 
Så jag är fulgravid. Jag känner mig som en misshandlare. Jag misshandlar mig själv min kropp o mitt barn. För jag äter skit. För första gången kunde jag placera min ångest. Med hjälp av en bok. Jag har skuldkänslor. Dessa förbannade skuldkänslor. Men de finns där. Jag skyller oxå på samhället. Samhällets krav på att man ska va perfekt o fin även när man är gravid. Jag tror att jag kommer gömma mig under hela min graviditet.. o godiset som jag köpte ikväll ska jag slänga i soporna. Punkt! 
2 kommentarer
Lina

Du är fin som du är ❤️❤️

Anonym

Du är så fin !! Du har en fin mage !!